Winkelwagen

Recensies


Ik ben zo blij dat ik deze webwinkel heb gevonden!
Geweldig dat jullie producten van 100 % pure verkopen!

Met vriendelijke groeten, Teunie van Hernen


Ik vind de shampoo echt geweldig! Mijn haar is super zacht en glanst. Ook de conditioner is fijn, alleen wel wat vettig. Wat ik doe is eerst de conditioner gebruiken en dan de shampoo. Zo krijg ik zachte haren, zonder dat het vet is.
De haarbalsem vind ik heel fijn. Het maakt mijn haar niet vettig. Het staat heel mooi in mijn krullen. Het geeft net dat verzorgde.
De eyeliner doet prima zijn werk. Hij blijft de hele dag zitten. Ik gebruik hem op mijn waterlijn dus dat is knap werk!

Groetjes Lisanne Konings

Beste mevrouw Krijgsman,

Ik heb de nalevering ontvangen. Bedankt, ook voor de extra oogcreme! Die is echt super. Onder mijn oog was het al een tijdje een beetje geïrriteerd en rood. Sinds ik die oogcreme gebruik is de irritatie en roodheid weg. Ik ben erg blij met de crème en de overige producten.

Mvg,
Mevr. K
Hallo,
Ik heb het monstertje uitgeprobeerd, heerlijk verfrissend voor zomerse dagen.
Groet,
M Verstraaten

Hallo,
Ik heb de beide profjes uitgeprobeerd. Vond het prettig om het te gebruiken.
Groet Roselique Verstraaten

Geachte mevrouw Krijgsman,
 
Dank voor het toesturen van de monsters van 100% Pure (bodylotion Honey Almond & Green Apple). Ze roken allebei heerlijk. De bodylotion trok snel in de huid in tegenstelling tot andere natuurlijke bodylotions. Ik heb last van eczeem en kan slecht tegen sulfaten, parabenen, etc. Na het gebruik van de bodylotion heb ik geen irritatie ondervonden. Mijn huid voelde na het gebruik verder heel zacht aan.
 
De kans zit erin dat ik binnenkort producten ga bestellen via uw website. Ik zou daarom graag, zoals u in uw brief aangaf, 20% korting willen krijgen op een volgende bestelling. Alvast veel dank!
  
Met vriendelijke groet,
Mevr. K

Hoi Bianca,
Ik heb de twee proefjes ontvangen nl; de 100% pure green apple body cream en 100% pure honey almond body cream. Ik ben razend enthousiast! Het trekt snel in, en maakt de huid super zacht. Ik heb het zelfs op mijn man zijn handen gesmeerd, welke erg ruw zijn, en zelfs deze werden zachter !! Ik ga zeker meer producten bij jou kopen, en is wel duidelijk dat natuurlijke producten niet alleen beter, maar ook veel meer doen voor je huid en het aanzien hiervan! Ik ben helemaal om!
Groetjes, Debby