Winkelwagen

Organic Essence 40% korting!

 | 

Organic Pure Shea Butter


Organic Essence Pure Organic Shea Butter
Pure Organic Shea Butter is van natuurlijke koudgeperste olie uit de Afrikaanse karite moer (boom). Het is bekend voor het bevorderen van capillaire circulatie en wordt beschouwd als een superieur genezer en werkt vitaliserend voor de droge of veroudering van de huid. Pure Organic Shea Butter kan worden toegepast op je lippen of op een droge plaatselijke plekken  van de huid.
Gebruik twee keer per dag om eelt te verzachten en voor de conditie van de nagelriemen te verbeteren.

Pure Organic Shea Butter is verpakt in een bio-afbreekbare eco potje om een steenje bij te dragen aan het mileu.
Pure Organic Shea Butter wordt vrij verhandeld. Dank u voor het helpen van 600 vrouwen in Ghana.

Organic Essence Pure Organic Shea Butter is van nature geur vrij. Voordeel van Organic Essence Pure Organic Shea Butter is voornamelijk dat het afkomstig is van het hoge gehalte aan onverzeepbare vetzuren (stearine en loeic zuur). Deze vetzuren helpen bij het ​​handhaven van vocht en elasticiteit van de huid. Geen oplosmiddelen of chemicaliën worden gebruikt bij de productie van de shea butter die daarom zijn hoge zuiverheid normen hoog te houden met toegevoegde "baby veilig" eigenschappen.

Gunstig als een geweldige totale body moisturizer of gebruik op specifieke droge plekken. Het is zeer geconcentreerd, spaarzaam.

Organic Pure Sheabutter -20% 57gr

Organic Pure Sheabutter -20%    57gr16.80  Euro 13.50Aantal  Organic Pure Sheabutter -20% 114gr

Organic Pure Sheabutter -20%    114gr22.10  Euro 17.70Aantal