Winkelwagen

Aubrey Organic


Aubrey Organics uit Amerika maakt 100% natuurlijke cosmetica en ontwikkelde al in 1967 haar eerste 100% natuurlijke product. Aubrey producten zijn creatief ontworpen in harmonie met de natuur met pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Over de hele wereld worden er miljoenen Aubrey producten verkocht, die nog steeds met de hand worden gemaakt. Aubrey werd al in 1990 benoemd tot 'Activist van het jaar' voor haar werk tegen dierproeven. Aubrey Organics cosmetica is 100% natuurlijk, glutenvrij, vegan, veilig voor koraalrif en dierproefvrij (Leaping Bunny).
Aubrey Organics,  al bijna 40 jaar dè trendsetter van natuurcosmetica in Amerika! 
Alle producten van Aubrey organics zijn 100% natuurlijk en worden met veel zorg bereid. Ze bevatten biologische grondstoffen en worden handgemaakt, in kleine hoeveelheden. Zo ben je verzekerd van het beste uit de natuur!  
Daarnaast wordt uiteraard geen enkel product (of grondstof) getest op dieren, en zijn de verpakkingen eenvoudig en milieubewust!
LieverNatuurlijk heeft tevens wat extra artikelen die niet in het standaard Nederlands assortiment zitten. Speciaal voor jou zoeken we de beste producten uit die je nergens anders kunt krijgen...
Aubrey Organics kiest voor zo zuiver mogelijke producten en gebruikt daarom geen emulgatoren. Daarom is het zeer belangrijk om iedere keer als je je favoriete product gebruikt de flacon goed te schudden.

Aubrey Organics
Aubrey is opgericht in 1967 en van begin af aan heeft het zichzelf hoge normen en waarden gesteld. Deze normen en waarden hebben betrekking op de aarde, de mensen en het milieu. De missie van Aubrey is om mensen te voorzien van natuurlijke, veilige en effectieve producten. Verder hecht Aubrey veel waarde aan educatie en transparantie. Een klant kan alleen een goede beslissing nemen als hij of zij is voorzien van relevante en juiste informatie. Daarom probeert Aubrey deze informatie zo goed mogelijk te verspreiden. 
De filosofie
De filosofie van Aubrey is'great ingredients make great products'. Deze filosofie is ontstaan toen Aubrey meer dan 40 jaar geleden werd opgericht. Bovendien gelooft Aubrey dat alles wat wij op dit moment weten over huid- en haarverzorging, wij hebben geleerd van de natuur. 
De gedachte achter elk product van Aubrey is, waarom zouden we iets synthetisch gebruiken als iets natuurlijks zoveel beter werkt? Daarom zul je geen synthetische conserveringsmiddelen, geen petrochemische producten en geen kunstmatige kleur- en/of geurstoffen terugvinden in de producten van Aubrey. 
Aubrey gebruikt alleen de fijnste natuurlijke en biologische ingrediënten, verkregen van fair trade bronnen. Echter, deze ingrediënten worden niet zomaar ingekocht. Aubrey heeft een speciaal beleid als het gaat om het verkrijgen van ingrediënten. Alleen het beste is goed genoeg, en daarom wordt elk ingrediënt afzonderlijk onderworpen aan een test om te onderzoeken of het de juiste kwaliteit heeft. 
Mensen
Aubrey vindt dat wij allemaal burgers zijn van de wereld en dat we onze verantwoordelijkheden moeten accepteren. Daarom werkt Aubrey samen met boeren, leveranciers en bedrijven over de hele wereld. Dit doen ze op vele verschillende manieren, bijvoorbeeld door het sponsoren van biologische landbouw in Honduras of het uitleggen van het belang van biologische boer technieken op de akker in Ghana.
Bovendien, gelooft Aubrey dat liefdadigheid thuis begint. Daarom zijn ze sterk verbonden met de lokale bevolking. Ze beginnen met hun eigen werknemers, en geloven dat een eerlijk salaris, veilige arbeidsomstandigheden en een ethische manier van met elkaar omgaan, belangrijke waardes zijn. Elke werknemer is belangrijk en er zal naar iedereen geluisterd worden. De kleinste suggesties kunnen leiden tot de grootste veranderingen. 
Aubrey sponsort vele liefdadigheidsinstellingen en goede doelen. De gedachte achter deze betrokkenheid met mensen is, “wij geloven dat de beste prestatie van een bedrijf is om de wereld een beetje beter, schoner en mooier te maken voor de mensen van morgen.”
Aarde
Sinds de oprichting heeft Aubrey de aarde een warm hart toegedragen. De bedoeling is om de aarde in een betere staat te krijgen dan waar hij zich nu in bevindt. In alles wat Aubrey doet is winst nooit de drijvende factor geweest, belangrijker zijn duurzame ingrediënten en producten zonder chemische stoffen. Zelfs de verpakkingen bij Aubrey zijn duurzaam omdat ze zijn gemaakt van gerecycled papier. Toekomstige generaties moeten op ons kunnen vertrouwen, dat wij de wereld een beetje beter hebben gemaakt. Zij moeten in gezondheid en vreugde kunnen leven. Dat zijn wel drijvende factoren bij Aubrey, zij werken graag mee aan een betere wereld. 
 


 Gezichtsverzorging

 Haarverzorging

 Lichaamsverzorging

 Voor Mannen

 Voor de Zon